Beoordelingen van Hola Grill Enschede

Recente recensies

5.0
Samuel
gisteren
Marc
gisteren

Wederom heerlijk gegeten !

Julia
26 november 2021

Super goed, zoals altijd!

Leo
22 november 2021

Pizza was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
19 november 2021
Sander
17 november 2021
Joanda Ringelink
16 november 2021

Was weer heerlijk. De visite was ook tevreden en vond de Calzone heerlijk. Pasta Penne met zalm en garnalen in een tomaten roomsaus is ook zeker een aanrader!

Leo
13 november 2021

Zoals altijd weer lekker!

Joanda Ringelink
11 november 2021

Wat een top restaurant, alles zo vers,smakelijk, heet (warm) bezorgd binnen 20 minuten konden we eten terwijl een wachttijd van 3 kwartier voorspeld was Hele vriendelijke en correcte bezorging elke keer, wat ik ook bestel. Is een feestje op zich. Echt, ik raad Hola Grill aan. Buiten de drukke tijden is de bezorging snel. Maar in de spits, tussen half zes en half acht. Zul je echt langer moeten wachten. Maar Hola is wel zo dat ze dat wachten meestal wel belonen met een extraatje. De bezorger is erg blij met een paar euro' tjes. Gebruik de code LEKKERETEN en je krijgt korting op het totaalbedrag. Bestel rechtstreeks via de Hola Grill Enschede App. Alle inkomsten gaan naar Hola Grill zelf. En met de korting is de fooi voor de vriendelijke bezorging ook geen bezwaar toch? Eet smakelijk!!!

Michel de vogel
11 november 2021

De aardappelschijfjes waren heel hard leek wel of ze oud waren. En de kipfilet was niet goed van smaak

Unknown
10 november 2021
Tonny Hamer
9 november 2021

Zeer goede service

Els
7 november 2021
Michiel
3 november 2021
Stephan
2 november 2021

Lekker, snel, warm

Wilma van Koutrik
31 oktober 2021

Super heerlijk gegeten, altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Folkers
31 oktober 2021

Hele goede pizza ''s en snelle bezorging.

Leo
29 oktober 2021
Leo
28 oktober 2021

Door drukte (veel werk) kon ik moeilijk vandaag zelf koken. Bestelling geplaatst en zo alsnog lekker warm kunnen eten en kunnen genieten na werk

Autobedrijf Kolenaar
28 oktober 2021

ondanks de vele bestellingen netjes op tijd bezorgd en nog warm zoals het hoort. heerlijke gerechten!

Els
24 oktober 2021
Michiel
22 oktober 2021

Bezorging was erg snel. De schotel was ook erg lekker. Het ijsje is denk ik al een keer gesmolten geweest en daarom gekristalliseerd

Joanda Ringelink
18 oktober 2021

Het was weer geweldig, mijn man 69 jaar. Hij kreeg zomaar een fles witte wijn cadeau. Super!!!

Velthuizen
18 oktober 2021

Zoals altijd weer top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abdoelkarim
15 oktober 2021

Personeel moet op cursus voor klantvriendelijkheid, dat kunnen ze totaal niet

Stephan
14 oktober 2021

4 sterren ipv 5, er zat namelijk sla bij, terwijl ik gevraagd had om zonder sla. Verder wel alles lekker, warm en snel.

K
14 oktober 2021

Perfect!!!

Michiel
11 oktober 2021

Heerlijk!

Joanda Ringelink
8 oktober 2021

Schnitzel met champignonroomsaus , heerlijk was het ook deze keer. Alles warm, vers en royale porties. Echt een aanrader. Wie nog twijfeld, niet doen. Het is allemaal zooo lekker. Probeer het eerst door de weeks. In het weekend is het gewoon drukker. Hou dan rekening met langere bezorgingstijden. Bij mij hartje Centrum zijn ze er meestal binnen 20 minuten.

Miranda
5 oktober 2021

Goedkope prijzen en altijd lekker en veel eten, snelle bezorging en altijd vriendelijk een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanda Ringelink
1 oktober 2021

Binnen 20 minuten bezorgd. 2x Calzone pizza Heerlijk warm, verse ingrediënten. Nette bezorger

Isa Metin
30 september 2021

Het eten was netjes verpakt en smaakte heerlijk.Bezorger was erg vriendelijk.

Gradie
28 september 2021

Top, zoals altijd.

ali
27 september 2021
Joanda Ringelink
24 september 2021

Schnitzelmenu, het was heerlijk en compleet. Bezorging was iets later, netjes excuses en blikje cola xtra

Folkers
22 september 2021

Heerlijke pizza"s en snelle bezorging op zaterdagavond. Perfect

Leo
20 september 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo
19 september 2021

Lekker genoten van deze pizza carbonara

Margien
18 september 2021

Iedereen is altijd heel vriendelijk en een gratis blikje cola gekregen; goede service!

Arie
17 september 2021

Het eten was ruim voldoende en lekker Ook deze x was het eten op tijd en warm.

Joanda
14 september 2021

Bestelling binnen 20 minuten bezorgd. Alles heerlijk warm en zeer smakelijk. Aanrader!!!

Marc
13 september 2021

Heerlijke donerbox en een shoarmabox besteld. Heerlijk.

A de jong
12 september 2021

Eten was echt lekker ruim voldoende salade was ook erg goed de extra telefonisch nabestelling zat er allemaal bij ( vriendelijke mensen zowel aan de telefoon en ook bezorger) wij gaan hier zekers nog weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Unknown
7 september 2021
Stephan
26 augustus 2021

Keurig op de gevraagde tijd. Lekker, genoeg en warm. Helemaal prima dus.

Leo
26 augustus 2021

Heerlijk gegeten

Spoelstra
23 augustus 2021

Vaak wat besteld maar altijd goed, klant is koning, vriendelijke mensen. Bezorging gaat vlot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
22 augustus 2021

Weer super 👍zoals altijd👌

Blekerstraat
21 augustus 2021

lekker eten

Wa
21 augustus 2021

Zoals altijd👍

Renee
20 augustus 2021

Pizza was heerlijk! Ik eet zelfs de korst! Bezorger is ook altijd super vriendelijk.

Leo
20 augustus 2021

Vandaag weer goed gegeten 👍

Leo
20 augustus 2021

Heerlijke spareribs

Marion
16 augustus 2021

Super voor elkaar,eten altijd nog zeer warm bij afleveren. Bestellen geregeld omdat het gewoon goed 👌is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo
16 augustus 2021

Heerlijk gegeten c:

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
15 augustus 2021

Kip was echt taai. Echt zonde, normaal altijd goed bij jullie

Leo
14 augustus 2021

Er is geen dag dat ik hier niet lekket heb gegeten

Knoflooksaus
13 augustus 2021

Jullie moeten een andere knoflooksaus kopen, deze is niet lekker. En de pizza is te flauw, zit geen smaak aan. Het bakje van de kapsalon was niet echt gevuld.

Michel
12 augustus 2021

Goed snel, en lekkere goede posies

Judith
9 augustus 2021

Het was een heerlijke pizza

Wim
8 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Keurig verpakt aangeleverd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
6 augustus 2021

Lekker, warm, voldoende en op afgesproken tijd

Leo
5 augustus 2021

Lekker smullen

Willem
4 augustus 2021

Ik had om pittig gevraagd en ik kreeg ook lekker pittig. Het was weer heerlijk.

Vroon
4 augustus 2021
Anoniem
3 augustus 2021
Melvin
3 augustus 2021
Hadderingh
31 juli 2021
Onbekend
31 juli 2021

Lekker eten. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger

Renee
29 juli 2021

Altijd goed eten. De spareribs glijden van het bot en zijn goed op smaak. De bezorger is altijd heel vriendelijk. Thanks!

Judith
29 juli 2021

Heerlijk eten👍 Goede porties👍 Vriendelijke en vlotte bezorging

Chinouk
28 juli 2021
Elize
26 juli 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk, voldoende, snel bezorgd en altijd vriendelijke medewerkers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Folkers
19 juli 2021

Pizzas op zondagavond snel bezorgd. Waren nog goed heet bij bezorging en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gradie
18 juli 2021

Top.

Leo
18 juli 2021

🔥👍

Chinouk
17 juli 2021

Het was er binnen 15 minuten!! Altijd goeie service hier. En de kapsalons zijn heerlijk.

Renee
14 juli 2021

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging .

Leo
12 juli 2021

Vandaag in record snelheid mijn bestelling ontvangen. Tussen het plaatsen van de bestelling en het ontvangen zat minder dan 15 minuten, nog nooit bij een restaurant online meegemaakt. Hebben jullie soms Usain Bolt op het team? Voelt aan als een nieuwe Olympische overwinning. Heerlijk gegeten ook, dank jullie wel :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
11 juli 2021

Top..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
11 juli 2021

Lekker eten. Precies op de bestelde tijd bezorgd. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisette
10 juli 2021

Top!

Leo
10 juli 2021

Super chicken burger uitgeprobeerd vandaag en was uitstekend. Rijk belegd en lekker!

Heinhuis
9 juli 2021

Goed eten en snelle bezorging 9 van 10 keer. Super Aardige mensen daar

Pepijn
7 juli 2021

Enorm genoten van de kapsalon, top kwaliteiten en snelle bezorgtijd. Echter moest ik later die avond in een bierestafette of 4 mee participeren, hierbij speelde de kapsalon toch een negatieve rol. Desondanks, heerlijke gegeten.

Leo
5 juli 2021

Heerlijk gegeten ☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
4 juli 2021

Eten was lekker maar er zat niet zoveel kip in,helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Velthuizen
28 juni 2021

Super goed eten en de prijs is top👍 Eten nog heet als ze het komen brengen,nee voor ons in huis geen discussie waar we eten bestellen Alleen maar HOLA👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MV
27 juni 2021

Lekker eten, duidelijke website, vriendelijk geholpen bij het afhalen

F.
24 juni 2021

Heerlijke kapsalon, snel bezorgd. Aanrader!

Michiel
23 juni 2021
Joris
20 juni 2021

Goed eten, goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
20 juni 2021

Lekker eten , meer dan voldoende en snel bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

folkers
19 juni 2021

Snelle bezorging en pizza"s waren perfect.

Gradie
18 juni 2021

Appelkomkommersalade was heerlijk, net als het andere eten. Top.

Leo
18 juni 2021

Heerlijk gegeten 👍

Leo
17 juni 2021

Weer spareribs genomen en heerlijk gegeten

Anoniem
15 juni 2021
Martijn
15 juni 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Leo
10 juni 2021

Spareribs uitgeprobeert en ze zijn super lekker!

Velthuizen
8 juni 2021

Super alles binnen de tijd en alles nog warm/heet Alleen op de burgers mogen wel iets minder saus

Sadat Ahmad
3 juni 2021

I ordered the pasta dishes. One with salmon and shrimps and the other with bacon and eggs. But half of the ingredients were missing in both of them. There was no salmon in one and no eggs in the other. Although the pasta was very well made I am disappointed in the lack of ingredients that should be in there.

Michiel
2 juni 2021
Leo
1 juni 2021

Altijd goed eten 👍

Ger
31 mei 2021
Gradie
31 mei 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
31 mei 2021

Beste pizza en kip van Enschede!! Ga zo door!!!

Suus
28 mei 2021

De Hola burgers / patat en aardappels waren erg lekker. De schnitzel daarentegen was aan beide kanten verbrand en de champions -roomsaus erg zout. Dit gerecht zal ik hier nooit meer bestellen.

Karen
28 mei 2021

Super lekker!

VL
28 mei 2021

Was zeer lekker. Alleen waren we heel teleurgesteld over de pitabroodjes. Ze waren oud, droog en hard. We konden ze niet eens meer snijden en dus ook niet vullen. We hadden zelfs een extra broodje besteld.. Heel jammer omdat we eigenlijk de laatste keren super lekkere broodjes hadden. Jammer dit!

Betty van der Kloor
28 mei 2021

Het eten is heerlijk,zeker voor herhaling vatbaar👍

Chris
24 mei 2021

Vlotte levering en netjes op tijd. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanders
24 mei 2021
Mieke Visser
22 mei 2021

Alles is perfect. Super shoarma, heerlijke schotels, ook de pizza's zijn perfect. Pitabroodjes zijn normaal heel droog maar bij Hola absoluut niet! Zij maken ze iets dikker, is mijn gedachte, waardoor ze heerlijk zijn en niet als een schoenzool smaken

Pim Gezel
21 mei 2021

Eten was lekker! Broodjes goed, shoarma top. Bezorger zeer vriendelijk en op tijd.

patrick
20 mei 2021

Lekkere pizza en snelle bezorging

VL
14 mei 2021

Echt super lekker! Aanrader! Aan de prijzige kant, maar het is je geld zeker waard.

Stephan
13 mei 2021

Lekker, warm, op tijd.

Samuel
12 mei 2021
Jamil moushi
10 mei 2021
Leo
8 mei 2021

Zit altijd goed met hen met eten

Leo
8 mei 2021

Lekkerrrr

Michelle
7 mei 2021

Lekkerste kapsalon en altijd snel bezorgd.

Caroline
5 mei 2021

Patat was zoutloos maar wel lekker. Op de kapsalon zat wel weinig vlees 😕

Kb
5 mei 2021

Was perfect!

Michiel
4 mei 2021
Tessa Vreriks
2 mei 2021

Loyaal aardig en lekker eten. Beste pizza's en patat van Enschede

Hans Spoelstra
27 april 2021

Goed eten, meerdere keren wat besteld maar altijd goed, is het druk dan wordt je netjes gebeld dat het iets later wordt en krijg je er gratis een grote fles cola bij. Prima services, kan niet beter. Toppie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo
21 april 2021

Heerlijk gegeten

Willem
20 april 2021

Pizza Gorgonzola. Werd weer supersnel bezorgd en was erg smakelijk. Fijn dat jullie de pizza vooraf al in punten snijden. Ik raak verwend op deze manier.

Marion
19 april 2021

Super snelle bezorging en alles nog lekker warm(patat zelfs heet)👍en burgers zijn echt👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sher
16 april 2021

Naast dat het erg lekker is ook fijn meewerkend. Vroeg of het er om 18:15 kon zijn ivm een afspraak en stipt 18:15 was het er!! Echt top

Tessa
15 april 2021

Heerlijk eten en super snelle bezorging

Willem
14 april 2021

Deze keer (kapsalon) besteld. Wel lekker, maar behoorlijk zout en nogal vet.

Renee
14 april 2021

Spareribs waren lekker, de aardappelschijfjes helaas minder, ze waren echt volgezogen met vet. Ben ik niet gewend van jullie. Hopelijk eenmalig.

Leo
13 april 2021

Wederom heerlijk gegeten

Maan
12 april 2021
Johan
11 april 2021
Eddo Hartman
10 april 2021

Het was echt heerlijk klaargemaakt, en de hoeveelheid was ook perfect

Harriët
10 april 2021

Alles was heerlijk

Michiel
7 april 2021

Heerlijk! Zo als gebruikelijk!

Leo
6 april 2021

Heerlijk gegeten

Stephan
2 april 2021

Lekker. Warm. Genoeg. & precies op tijd. Helemaal prima dus.

Sandra
30 maart 2021

De pasta was heerlijk. Als extraatje was er nog een stokbrood met kruidenboter toegevoegd.

Erwin
30 maart 2021

Heerlijke pizza's en vlug bezord

Wilmavankoutrik
29 maart 2021

Weer top geregeld en was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo
26 maart 2021

Heerlijk gegeten

Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Henry
25 maart 2021

Het was weer heerlijk. Pizza en lachmacun. Vorige keer was er een bakje saus te weinig geleverd. Dit keer zat de saus erbij met een vriendelijk briefje. Super, zo'n persoonlijke touch

Reactie van Hola Grill

Beste Henry, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Michiel
25 maart 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Michiel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Enssi
23 maart 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Enssi, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Patty
23 maart 2021

Toppp. Heerlijk zoals altijd! 👍

Reactie van Hola Grill

Beste Patty, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
22 maart 2021

Heerlijk gegeten, altijd top ervaring

Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Maan
22 maart 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Maan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Miriam
20 maart 2021

Het was super lekker

Reactie van Hola Grill

Beste Miriam, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Stroinkslanden
17 maart 2021
Reactie van Hola Grill

Beste stroinkslanden, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Manuela
16 maart 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Manuela, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Willem
16 maart 2021

Als vanouds, razendsnel bezorgd en erg lekker.

Reactie van Hola Grill

Beste Willem, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Patty
14 maart 2021

Heerlijk! Erg goede pizza en heel snel bezorgd en super vriendelijke bezorger!

Reactie van Hola Grill

Beste Patty, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Andy
13 maart 2021

Weer super lekker gegeten alleen waren ze de pindasaus vergeten mee te doen bij de bestelling, maar die werd nog nagebracht met een fles cola... top!

Reactie van Hola Grill

Beste Andy, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
13 maart 2021

Heerlijk gegeten :)

Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Beeren
13 maart 2021

Wij bestellen vaker bij Hola maar gister was voor ons de laatste keer. Pizza was erg droog en hard. En de aardappelschijfjes in de kapsalon kon je niet eens in bijten zo hard was het.

Reactie van Hola Grill

Beste Beeren, Het spijt ons، als het nog een keer mocht gebeuren mag u ons gelijk bellen en dan zorgen wij voor een oplossing.

Wilma van Koutrik
11 maart 2021

Alles weer top

Reactie van Hola Grill

Beste Wilma, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Tim
10 maart 2021

Prijs kwaliteit is meer dan 5 sterren waard ! Vaste klant !

Reactie van Hola Grill

Beste Tim, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Maan
9 maart 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Maan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

La en bou
7 maart 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Hola Grill

Beste La en bou, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Jan
6 maart 2021

Al vele malen besteld maar kunnen niks anders zeggen dan telkens goed eten Snelle service En nette bezorgers

Reactie van Hola Grill

Beste Jan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Robert
5 maart 2021

Lekker, ruime porties, warm en tijdig bezorgd

Reactie van Hola Grill

Beste Robert, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Jamil moushi
5 maart 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Jamil, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
4 maart 2021

Heerlijk gegeten :)

Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Manuela
3 maart 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Mabuela, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Stroinkslanden
1 maart 2021

weer lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Hola Grill

Beste stroinkslanden, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Willem
1 maart 2021

Snelle bezorging en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Hola Grill

Beste Willem, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Stroinkslanden
28 februari 2021

Lekkere pasta's, pizza's en salades. Snel bezorgd. Vriendelijke mensen.

Reactie van Hola Grill

Beste stroinkslanden, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Willem
28 februari 2021

Weer een heerlijke pizza van Hola.

Reactie van Hola Grill

Beste Willem, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Willem
28 februari 2021

Lekker veel groenten!

Reactie van Hola Grill

Beste Willem, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
26 februari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Michiel
26 februari 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Reactie van Hola Grill

Beste Michiel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Clint
25 februari 2021

Goede, snelle service en lekker eten

Reactie van Hola Grill

Beste Clint, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Astrid
24 februari 2021

Heerlijk, lekker vers en smakelijk!

Reactie van Hola Grill

Beste Astrid, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Niels
21 februari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Niels, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Michiel
17 februari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Michiel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Wilma van Koutrik
16 februari 2021

Was weer heerlijk, super pizza. Alles is eindelijk super bij hun. Goede en snelle service voor thuis bezorging!

Reactie van Hola Grill

Beste Wilma, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Jan
14 februari 2021

Gewoon goed eten . Snelle bezorging ook gewoon op zondag . En ondanks dit gladde weer 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Hola Grill

Beste Jan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Franko
14 februari 2021

Prima service en perfect eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Hola Grill

Beste Franko, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

F.
14 februari 2021

Goede kapsalons, vriendelijke bezorgers. Aanrader!

Reactie van Hola Grill

Beste F, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Caroline
12 februari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Caroline, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Maarten
12 februari 2021

In één woord, top! Goede kwaliteit voor een goede prijs. Vaste prik tegenwoordig

Reactie van Hola Grill

Beate Maarten, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Elias
11 februari 2021

Was lekkee

Reactie van Hola Grill

Beste Elias, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Visser
11 februari 2021

Voor de tweede keer besteld, de eerste keer shoarma, pasta en een schotel besteld, was perfect. Genoeg, super kwaliteit en heerlijk warm. Vandaag voor de tweede keer besteld, dit keer allemaal een pizza. Smaak is prima, enige minpuntje....voor mijn man een pizza carbonara besteld met als extra ingrediënt champignons, helaas waren jullie de champignons vergeten. Verder dus perfect maar als enige tip: let goed op of de bestelling iets anders is dan standaard. Als laatste opmerking: mijn zoon had een pizza hawai met als extra ingrediënt salami, dit was wel goed gedaan, ook voldoende!

Reactie van Hola Grill

Beste Visser, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Bedankt voor je begrip en tot een volgende keer.

Leo
9 februari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Bergsma
9 februari 2021

Ondanks dat het iets langer duurde wat logisch is met deze omstandigheden was het lekker en goed

Reactie van Hola Grill

Beste Bergsma, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Wilma van Koutrik
6 februari 2021

Heerlijk gegeten. Goede service. Aanrader

Reactie van Hola Grill

Beste Wilma, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
1 februari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Willem
30 januari 2021

Heerlijke pizza met frutti del mare.

Reactie van Hola Grill

Beste Willem, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
30 januari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
29 januari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
28 januari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Lisette
27 januari 2021

Altijd lekker en goede hoeveelheid!!

Reactie van Hola Grill

Beste Lisette, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Jamil moushi
26 januari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Jamil, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
26 januari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Ingrid
25 januari 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd

Reactie van Hola Grill

Beste Ingrid, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
25 januari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Visscher
23 januari 2021

Heerlijk eten, we bestellen regelmatig. Ze zijn ook nog eens super snel! Echt een aanrader 🙂

Reactie van Hola Grill

Beste Visscher, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Anoniem
23 januari 2021

Was geweldig derde keer hier besteld en nog niet een keer teleurgesteld kortom echte aanrader.

Reactie van Hola Grill

Beste M..., Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
22 januari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Nijhuis
21 januari 2021

Heerlijk gegeten. Was ook nog goed heet bij bezorging.

Reactie van Hola Grill

Beste Nijhuis, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
21 januari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Stephan
19 januari 2021

Lekker, warm & keurig op tijd.

Reactie van Hola Grill

Beste Stephan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Elize
18 januari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Elize, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
16 januari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Harriët
16 januari 2021

Alles was heerlijk, sla onderop is geen succes,

Reactie van Hola Grill

Beste Harriët, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
15 januari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
14 januari 2021

Zoals altijd weer heerlijk c:

Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

VARVARA EFSTATHIOU
13 januari 2021

THE BEST FOOD AND DELIVERY. I AM IN LOVE ❤️

Reactie van Hola Grill

Beste Varvara, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Michiel
13 januari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Michiel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Ingrid
12 januari 2021
Reactie van Hola Grill

Beste Ingrid, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Mark
11 januari 2021

Eten was goed warm, vriendelijke bezorger, lekker eten, specifieke opmerkingen goed gelezen en uitgevoerd en snel bezorgd

Reactie van Hola Grill

Beste Mark, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
9 januari 2021

Lekkerr!!

Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
9 januari 2021

Top!

Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Varvara
8 januari 2021

BEST PASTAAAAAAAAA IN TOWN! :) :D

Reactie van Hola Grill

Beste Varvara, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

VARVARA
8 januari 2021

Always perfect! I love your pasta

Reactie van Hola Grill

Beste Varvara, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling 🥰.

Stephan
7 januari 2021

Keurig op tijd. Lekker. Genoeg.

Reactie van Hola Grill

Beste Stephan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Slomp
2 januari 2020
Reactie van Hola Grill

Het spijt ons، als het nog een keer mocht gebeuren mag u ons gelijk bellen en dan zorgen wij voor een oplossing.

J....
2 januari 2020

1e keer besteld bij Hola Zeer tevreden !!!

Reactie van Hola Grill

Beste jud, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Anoniem
2 januari 2020

Was lekker! Had mix besteld, kipdoner en kebab

Reactie van Hola Grill

Beste Eli, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Laura & Bouwe
1 januari 2020

Heerlijk!!! Ook heel netjes dat de portie alsnog groot is gebleven na de vraag of er champignons, paprika en uien bij mocht! Tot de volgende keer!

Reactie van Hola Grill

Beste Laura & Bouwe, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Pascal Ebelties
31 december 2020

Was heel goed alleen ik miste de aardappelen schijven maar dat is niet erg

Reactie van Hola Grill

Beste Pascal, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Wilma van Koutrik
30 december 2020

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader...

Reactie van Hola Grill

Beste Wilma, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

E b
28 december 2020

Knoflooksaus vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Hola Grill

Het spijt ons dat te horen, als het nog een keer mocht gebeuren mag u ons gelijk bellen en dan zorgen wij voor een oplossing.

Noelle
28 december 2020

Wij bestellen hier regelmatig en denk dat wij ons wel vaste klanten kunnen noemen. Wij zijn erg tevreden over het eten en altijd volgens afspraak geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Hola Grill

Beste Naoual, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Volgens de statstieken zie ik wel dat u vaste klant bent 😁. Bedankt voor het vertrouwen in ons restaurant.

Leo
23 december 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd

Reactie van Hola Grill

" Een tevreden klant is goud waard" 😉 Bedankt voor het vertrouwen in ons restaurant.

Willy65
21 december 2020

Smakelijk en heel snel bezorgd!

Reactie van Hola Grill

Beste Willem, Bedankt voor het achterlaten deze mooie beoordeling.

Marianne
21 december 2020

Lekker weer! De komkommer-appel salade is echt heerlijk!

Reactie van Hola Grill

Beste Marianne, Bedankt voor je enthosiaste beoordeling. Graag tot een volgende keer.

Leo
19 december 2020

Heerlijk gegeten :)

Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

naber-smit
18 december 2020

helaas deze keer erg laat, bezorger kon adres niet vinden

Reactie van Hola Grill

Mevrouw Marloes, Het spijt ons dat te horen, als het nog een keer mocht gebeuren mag u ons gelijk bellen en dan zorgen wij voor een oplossing.

Robert
18 december 2020

Bezorgen duurde langer dan gevraagde tijd en werden hierover gebeld. Eten lekker, ruime porties en warm bezorgt. Volgende keer weer!

Reactie van Hola Grill

Beste Robert, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Bedankt voor je begrip en tot een volgende keer.

Michiel
18 december 2020
Reactie van Hola Grill

Beste michiel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

GM
16 december 2020

Uitstekend, zoals altijd

Reactie van Hola Grill

Beste Gerolf, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Stephan
16 december 2020

Snel, warm, lekker. Mag wel iets minder zout.

Reactie van Hola Grill

Beste Stephan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Wij zullen rekening mee houden.

MNR
15 december 2020

Helaas de patat vergeten bij de bestelling.

Reactie van Hola Grill

Het spijt ons dat te horen, als het nog een keer mocht gebeuren mag u ons gelijk bellen en dan zorgen wij voor een oplossing.

Anou
15 december 2020

Lekker en genoeg,

Reactie van Hola Grill

Beste Anouar, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de kwliteit kwantiteit van ons eten. Tot de volgende keer.

Rico
15 december 2020

Top kwaliteit eten. Aardige eigenaren. Echt een aanrader om te bestellen bij hun

Reactie van Hola Grill

Beste Recardo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Bedankt voor de positieviteit die u in ons vindt.

Gradie
14 december 2020

Top.

Reactie van Hola Grill

Mevrouw Achterhuis, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Bedankt voor het vertrouwen in ons restaurant.

Stephanie
14 december 2020

Bestelling was een uur eerder bezorgd dan aangegeven. Contact gehad en op het juiste tijdstip alsnog een nieuwe bestelling gekregen! Perfect opgelost! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Hola Grill

Beste Stephanie, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Chris
13 december 2020

Was weer heerlijk!! Ruime porties!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Hola Grill

Beste Chris, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Wim
13 december 2020

Heerlijke pizza. Prima op tijd en goed op temperatuur geleverd. Top...een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Hola Grill

Beste Wim, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Bedankt voor het vertrouwen in ons restaurant.

Elize
13 december 2020
Reactie van Hola Grill

Beste Elize, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Martijn
13 december 2020
Reactie van Hola Grill

Meneer Slomp, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Bedankt voor het vertrouwen in ons restaurant.

Seh
12 december 2020

Super, grote bestelling alles aanwezig en warm

Reactie van Hola Grill

Mevrouw Marloes, Bedankt voor het vertrouwen in ons restaurant.

Lahod Lahdo
11 december 2020

Al paar keer besteld. Keer op keer top eten en super snel bezorgd! Echt een aanrader

Reactie van Hola Grill

Beste Lahod, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Leo
10 december 2020

Top eten en alles goed

Reactie van Hola Grill

Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Michiel
10 december 2020
Reactie van Hola Grill

Beste Michiel, Bednakt voor het vertouwen in ons restaurant.

Omar Abdelmaksoud
9 december 2020

There was so little cheese and the potatoes weren't fresh at all. I didn't enjoy eating it like I always do to be honest.

Anu
8 december 2020

Vriendelijke bezorger en goed eten.

Reactie van Hola Grill

Beste Anouar, Bednakt voor het vertrouwen in ons restaurant.

Rid
7 december 2020

Altijd op tijd bezorgt en super lekker, ben vaste klant geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Hola Grill

Beste Ridwan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Bedankt voor het vertrouwen in ons restaurant.

Elize
6 december 2020

Vriendelijke medewerkers, heerlijke maaltijden, goede hoeveelheid.

Lahod Lahdo
6 december 2020

Heel lekker eten en snel bezorgd!

Ibo
5 december 2020

Snelle bezorging lekker pizza’s de opmerking word goed gevolgd

Reactie van Hola Grill

Mr Dibo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

EO
4 december 2020

Beste Kipdoner van Enschede

Reactie van Hola Grill

Beste EO, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Jamil moushi
4 december 2020
Reactie van Hola Grill

Beste Jamil, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Stephan
3 december 2020
Reactie van Hola Grill

Beste Stephan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Varvara
3 december 2020

BEST PASTA ✌🏻

Reactie van Hola Grill

Beste Varvara, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Samuel
1 december 2020
  • </