Beoordelingen van Hola Grill Enschede

Recente recensies van Hola Grill Enschede

5 sterren na 263 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk, voldoende, snel bezorgd en altijd vriendelijke medewerkers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas op zondagavond snel bezorgd. Waren nog goed heet bij bezorging en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

🔥👍

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er binnen 15 minuten!! Altijd goeie service hier. En de kapsalons zijn heerlijk.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging .

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag in record snelheid mijn bestelling ontvangen. Tussen het plaatsen van de bestelling en het ontvangen zat minder dan 15 minuten, nog nooit bij een restaurant online meegemaakt. Hebben jullie soms Usain Bolt op het team? Voelt aan als een nieuwe Olympische overwinning. Heerlijk gegeten ook, dank jullie wel :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Precies op de bestelde tijd bezorgd. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super chicken burger uitgeprobeerd vandaag en was uitstekend. Rijk belegd en lekker!

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle bezorging 9 van 10 keer. Super Aardige mensen daar

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm genoten van de kapsalon, top kwaliteiten en snelle bezorgtijd. Echter moest ik later die avond in een bierestafette of 4 mee participeren, hierbij speelde de kapsalon toch een negatieve rol. Desondanks, heerlijke gegeten.

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar er zat niet zoveel kip in,helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten en de prijs is top👍 Eten nog heet als ze het komen brengen,nee voor ons in huis geen discussie waar we eten bestellen Alleen maar HOLA👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, duidelijke website, vriendelijk geholpen bij het afhalen

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon, snel bezorgd. Aanrader!

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten , meer dan voldoende en snel bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en pizza"s waren perfect.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Appelkomkommersalade was heerlijk, net als het andere eten. Top.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 👍

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer spareribs genomen en heerlijk gegeten

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs uitgeprobeert en ze zijn super lekker!

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super alles binnen de tijd en alles nog warm/heet Alleen op de burgers mogen wel iets minder saus

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered the pasta dishes. One with salmon and shrimps and the other with bacon and eggs. But half of the ingredients were missing in both of them. There was no salmon in one and no eggs in the other. Although the pasta was very well made I am disappointed in the lack of ingredients that should be in there.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten 👍

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza en kip van Enschede!! Ga zo door!!!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Hola burgers / patat en aardappels waren erg lekker. De schnitzel daarentegen was aan beide kanten verbrand en de champions -roomsaus erg zout. Dit gerecht zal ik hier nooit meer bestellen.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was zeer lekker. Alleen waren we heel teleurgesteld over de pitabroodjes. Ze waren oud, droog en hard. We konden ze niet eens meer snijden en dus ook niet vullen. We hadden zelfs een extra broodje besteld.. Heel jammer omdat we eigenlijk de laatste keren super lekkere broodjes hadden. Jammer dit!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk,zeker voor herhaling vatbaar👍

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering en netjes op tijd. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is perfect. Super shoarma, heerlijke schotels, ook de pizza's zijn perfect. Pitabroodjes zijn normaal heel droog maar bij Hola absoluut niet! Zij maken ze iets dikker, is mijn gedachte, waardoor ze heerlijk zijn en niet als een schoenzool smaken

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker! Broodjes goed, shoarma top. Bezorger zeer vriendelijk en op tijd.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en snelle bezorging

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker! Aanrader! Aan de prijzige kant, maar het is je geld zeker waard.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm, op tijd.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zit altijd goed met hen met eten

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrr

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste kapsalon en altijd snel bezorgd.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was zoutloos maar wel lekker. Op de kapsalon zat wel weinig vlees 😕

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loyaal aardig en lekker eten. Beste pizza's en patat van Enschede

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, meerdere keren wat besteld maar altijd goed, is het druk dan wordt je netjes gebeld dat het iets later wordt en krijg je er gratis een grote fles cola bij. Prima services, kan niet beter. Toppie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Gorgonzola. Werd weer supersnel bezorgd en was erg smakelijk. Fijn dat jullie de pizza vooraf al in punten snijden. Ik raak verwend op deze manier.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en alles nog lekker warm(patat zelfs heet)👍en burgers zijn echt👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naast dat het erg lekker is ook fijn meewerkend. Vroeg of het er om 18:15 kon zijn ivm een afspraak en stipt 18:15 was het er!! Echt top

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snelle bezorging

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer (kapsalon) besteld. Wel lekker, maar behoorlijk zout en nogal vet.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren lekker, de aardappelschijfjes helaas minder, ze waren echt volgezogen met vet. Ben ik niet gewend van jullie. Hopelijk eenmalig.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk klaargemaakt, en de hoeveelheid was ook perfect

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zo als gebruikelijk!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Warm. Genoeg. & precies op tijd. Helemaal prima dus.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta was heerlijk. Als extraatje was er nog een stokbrood met kruidenboter toegevoegd.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en vlug bezord

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top geregeld en was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Pizza en lachmacun. Vorige keer was er een bakje saus te weinig geleverd. Dit keer zat de saus erbij met een vriendelijk briefje. Super, zo'n persoonlijke touch

Reactie van Hola Grill:Beste Henry, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Michiel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Enssi, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppp. Heerlijk zoals altijd! 👍

Reactie van Hola Grill:Beste Patty, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, altijd top ervaring

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Maan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker

Reactie van Hola Grill:Beste Miriam, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste stroinkslanden, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Manuela, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds, razendsnel bezorgd en erg lekker.

Reactie van Hola Grill:Beste Willem, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Erg goede pizza en heel snel bezorgd en super vriendelijke bezorger!

Reactie van Hola Grill:Beste Patty, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten alleen waren ze de pindasaus vergeten mee te doen bij de bestelling, maar die werd nog nagebracht met een fles cola... top!

Reactie van Hola Grill:Beste Andy, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten :)

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaker bij Hola maar gister was voor ons de laatste keer. Pizza was erg droog en hard. En de aardappelschijfjes in de kapsalon kon je niet eens in bijten zo hard was het.

Reactie van Hola Grill:Beste Beeren, Het spijt ons، als het nog een keer mocht gebeuren mag u ons gelijk bellen en dan zorgen wij voor een oplossing.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top

Reactie van Hola Grill:Beste Wilma, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit is meer dan 5 sterren waard ! Vaste klant !

Reactie van Hola Grill:Beste Tim, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Maan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Hola Grill:Beste La en bou, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vele malen besteld maar kunnen niks anders zeggen dan telkens goed eten Snelle service En nette bezorgers

Reactie van Hola Grill:Beste Jan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, ruime porties, warm en tijdig bezorgd

Reactie van Hola Grill:Beste Robert, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Jamil, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten :)

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Mabuela, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer lekker eten

Reactie van Hola Grill:Beste stroinkslanden, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg lekker.

Reactie van Hola Grill:Beste Willem, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pasta's, pizza's en salades. Snel bezorgd. Vriendelijke mensen.

Reactie van Hola Grill:Beste stroinkslanden, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke pizza van Hola.

Reactie van Hola Grill:Beste Willem, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker veel groenten!

Reactie van Hola Grill:Beste Willem, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

Reactie van Hola Grill:Beste Michiel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, snelle service en lekker eten

Reactie van Hola Grill:Beste Clint, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, lekker vers en smakelijk!

Reactie van Hola Grill:Beste Astrid, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Niels, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Michiel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, super pizza. Alles is eindelijk super bij hun. Goede en snelle service voor thuis bezorging!

Reactie van Hola Grill:Beste Wilma, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed eten . Snelle bezorging ook gewoon op zondag . En ondanks dit gladde weer 👌

Reactie van Hola Grill:Beste Jan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service en perfect eten

Reactie van Hola Grill:Beste Franko, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kapsalons, vriendelijke bezorgers. Aanrader!

Reactie van Hola Grill:Beste F, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Caroline, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord, top! Goede kwaliteit voor een goede prijs. Vaste prik tegenwoordig

Reactie van Hola Grill:Beate Maarten, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekkee

Reactie van Hola Grill:Beste Elias, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld, de eerste keer shoarma, pasta en een schotel besteld, was perfect. Genoeg, super kwaliteit en heerlijk warm. Vandaag voor de tweede keer besteld, dit keer allemaal een pizza. Smaak is prima, enige minpuntje....voor mijn man een pizza carbonara besteld met als extra ingrediënt champignons, helaas waren jullie de champignons vergeten. Verder dus perfect maar als enige tip: let goed op of de bestelling iets anders is dan standaard. Als laatste opmerking: mijn zoon had een pizza hawai met als extra ingrediënt salami, dit was wel goed gedaan, ook voldoende!

Reactie van Hola Grill:Beste Visser, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Bedankt voor je begrip en tot een volgende keer.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het iets langer duurde wat logisch is met deze omstandigheden was het lekker en goed

Reactie van Hola Grill:Beste Bergsma, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede service. Aanrader

Reactie van Hola Grill:Beste Wilma, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met frutti del mare.

Reactie van Hola Grill:Beste Willem, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goede hoeveelheid!!

Reactie van Hola Grill:Beste Lisette, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Jamil, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd

Reactie van Hola Grill:Beste Ingrid, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, we bestellen regelmatig. Ze zijn ook nog eens super snel! Echt een aanrader 🙂

Reactie van Hola Grill:Beste Visscher, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geweldig derde keer hier besteld en nog niet een keer teleurgesteld kortom echte aanrader.

Reactie van Hola Grill:Beste M..., Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was ook nog goed heet bij bezorging.

Reactie van Hola Grill:Beste Nijhuis, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm & keurig op tijd.

Reactie van Hola Grill:Beste Stephan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Elize, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk, sla onderop is geen succes,

Reactie van Hola Grill:Beste Harriët, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk c:

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

THE BEST FOOD AND DELIVERY. I AM IN LOVE ❤️

Reactie van Hola Grill:Beste Varvara, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Michiel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Ingrid, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm, vriendelijke bezorger, lekker eten, specifieke opmerkingen goed gelezen en uitgevoerd en snel bezorgd

Reactie van Hola Grill:Beste Mark, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerr!!

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BEST PASTAAAAAAAAA IN TOWN! :) :D

Reactie van Hola Grill:Beste Varvara, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always perfect! I love your pasta

Reactie van Hola Grill:Beste Varvara, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling 🥰.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Lekker. Genoeg.

Reactie van Hola Grill:Beste Stephan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Het spijt ons، als het nog een keer mocht gebeuren mag u ons gelijk bellen en dan zorgen wij voor een oplossing.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld bij Hola Zeer tevreden !!!

Reactie van Hola Grill:Beste jud, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker! Had mix besteld, kipdoner en kebab

Reactie van Hola Grill:Beste Eli, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Ook heel netjes dat de portie alsnog groot is gebleven na de vraag of er champignons, paprika en uien bij mocht! Tot de volgende keer!

Reactie van Hola Grill:Beste Laura & Bouwe, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed alleen ik miste de aardappelen schijven maar dat is niet erg

Reactie van Hola Grill:Beste Pascal, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader...

Reactie van Hola Grill:Beste Wilma, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knoflooksaus vergeten

Reactie van Hola Grill:Het spijt ons dat te horen, als het nog een keer mocht gebeuren mag u ons gelijk bellen en dan zorgen wij voor een oplossing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig en denk dat wij ons wel vaste klanten kunnen noemen. Wij zijn erg tevreden over het eten en altijd volgens afspraak geleverd.

Reactie van Hola Grill:Beste Naoual, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Volgens de statstieken zie ik wel dat u vaste klant bent 😁. Bedankt voor het vertrouwen in ons restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd

Reactie van Hola Grill:" Een tevreden klant is goud waard" 😉 Bedankt voor het vertrouwen in ons restaurant.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk en heel snel bezorgd!

Reactie van Hola Grill:Beste Willem, Bedankt voor het achterlaten deze mooie beoordeling.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker weer! De komkommer-appel salade is echt heerlijk!

Reactie van Hola Grill:Beste Marianne, Bedankt voor je enthosiaste beoordeling. Graag tot een volgende keer.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten :)

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas deze keer erg laat, bezorger kon adres niet vinden

Reactie van Hola Grill:Mevrouw Marloes, Het spijt ons dat te horen, als het nog een keer mocht gebeuren mag u ons gelijk bellen en dan zorgen wij voor een oplossing.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde langer dan gevraagde tijd en werden hierover gebeld. Eten lekker, ruime porties en warm bezorgt. Volgende keer weer!

Reactie van Hola Grill:Beste Robert, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Bedankt voor je begrip en tot een volgende keer.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste michiel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, zoals altijd

Reactie van Hola Grill:Beste Gerolf, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, lekker. Mag wel iets minder zout.

Reactie van Hola Grill:Beste Stephan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Wij zullen rekening mee houden.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de patat vergeten bij de bestelling.

Reactie van Hola Grill:Het spijt ons dat te horen, als het nog een keer mocht gebeuren mag u ons gelijk bellen en dan zorgen wij voor een oplossing.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en genoeg,

Reactie van Hola Grill:Beste Anouar, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de kwliteit kwantiteit van ons eten. Tot de volgende keer.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit eten. Aardige eigenaren. Echt een aanrader om te bestellen bij hun

Reactie van Hola Grill:Beste Recardo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Bedankt voor de positieviteit die u in ons vindt.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.

Reactie van Hola Grill:Mevrouw Achterhuis, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Bedankt voor het vertrouwen in ons restaurant.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een uur eerder bezorgd dan aangegeven. Contact gehad en op het juiste tijdstip alsnog een nieuwe bestelling gekregen! Perfect opgelost! Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Hola Grill:Beste Stephanie, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!! Ruime porties!!

Reactie van Hola Grill:Beste Chris, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Prima op tijd en goed op temperatuur geleverd. Top...een aanrader

Reactie van Hola Grill:Beste Wim, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Bedankt voor het vertrouwen in ons restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Elize, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Meneer Slomp, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Bedankt voor het vertrouwen in ons restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, grote bestelling alles aanwezig en warm

Reactie van Hola Grill:Mevrouw Marloes, Bedankt voor het vertrouwen in ons restaurant.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al paar keer besteld. Keer op keer top eten en super snel bezorgd! Echt een aanrader

Reactie van Hola Grill:Beste Lahod, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en alles goed

Reactie van Hola Grill:Beste Leo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Michiel, Bednakt voor het vertouwen in ons restaurant.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

There was so little cheese and the potatoes weren't fresh at all. I didn't enjoy eating it like I always do to be honest.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en goed eten.

Reactie van Hola Grill:Beste Anouar, Bednakt voor het vertrouwen in ons restaurant.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd bezorgt en super lekker, ben vaste klant geworden.

Reactie van Hola Grill:Beste Ridwan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. Bedankt voor het vertrouwen in ons restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke medewerkers, heerlijke maaltijden, goede hoeveelheid.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en snel bezorgd!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging lekker pizza’s de opmerking word goed gevolgd

Reactie van Hola Grill:Mr Dibo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Kipdoner van Enschede

Reactie van Hola Grill:Beste EO, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Jamil, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Stephan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BEST PASTA ✌🏻

Reactie van Hola Grill:Beste Varvara, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Samuel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza woog volgens mij wel 8 kg, super rijkelijk belegd! Ook de kip doner is van goede kwaliteit evenals de pasta carbonara! Top!

Reactie van Hola Grill:Beste Renee, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

Reactie van Hola Grill: Beste LTB, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk.

Reactie van Hola Grill:Beste Gradie, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk en snel bezorgd!

Reactie van Hola Grill:Beate Hoffard, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Hola Grill:Beste Marianne, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker! Helaas betaald voor de parmezaanse kaas en niet gekregen.

Reactie van Hola Grill:Laura & Bouwe, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Michiel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vaak besteld maar altijd vaste kwaliteit zeer tevreden doen anderen vaak niet zo .

Reactie van Hola Grill:Beste Martijn, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker.

Reactie van Hola Grill:Beste Gradie, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Coen, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.

Reactie van Hola Grill:Beste Marianne, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

Reactie van Hola Grill:Beste Manu, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van Hola Grill:Beste Stevens, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke personeel. Na een foutje met mijn bestelling direct gebeld en opgelost. Eten was lekker.

Reactie van Hola Grill:Beste Sara, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Daniella, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Benno, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onder gabriel was het al goed, nu nog beter. Alleen al de opmaak van de schotels. Hola Grill is het voor mij.

Reactie van Hola Grill:Beste Benno, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten. Goed op temperatuur. Bezorger was iets later dan gepland, maar het eten maakte dat ruimschoots goed

Reactie van Hola Grill:Beste Wim, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hola is een revolutie voor enschede. Eindelijk weer een betaalbaar bezorgadres met een goede kwaliteit. Fatsoenlijke porties met goede bezorgservice. Alleen maar complimenten!!

Reactie van Hola Grill:Beste Tim, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was uitstekend. Persoonlijk vond ik er wat veel aardappelen bij zitten. Portie zou wat kleiner kunnen. Geen kritiek voor de kwaliteit. Snelle bezorging. Gaan we vaker doen. De kortingscode was ook een leuk initiatief. Succes met de zaak.

Reactie van Hola Grill:Beste Peter, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel en goedkoop! Top service

Reactie van Hola Grill:Beste Jessy, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten. Lekker van smaak. Goed warm. Zeker een aanrader. En aardig personeel 👍

Reactie van Hola Grill:Beste Jan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel hopppaaa

Reactie van Hola Grill:Beste Maikel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Wendy, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging :-) Een 'droge hap' met weinig smaak, alleen veel zout :-(

Reactie van Hola Grill:Beste Willem, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, weer heerlijk!

Reactie van Hola Grill:Beste Achterhuis, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super, lekker gekruide en malse kip.

Reactie van Hola Grill:Bester M, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel, goede kwaliteit, 1ding vergeten en werd razend snel na bezorgd

Reactie van Hola Grill:Beste SEH, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging op zondagavond. De pizza shoarma was top! De bodem was droog en niet doorlekt met vetvlekken. Klein puntje van feedback de pizza mocht wel iets ruimer belegd zijn.

Reactie van Hola Grill:Beste Mathew, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

Reactie van Hola Grill:Beste Emi, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk eten en de opmerkingen worden goed gelezen.

Reactie van Hola Grill:Beste Wendy, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld hier ,pizza's smaakten erg goed. Zeer tevreden.

Reactie van Hola Grill:Beste Patrick, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de gratis cola erbij!

Reactie van Hola Grill:Beste Sanne, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een geweldige ervaring bij hola

Reactie van Hola Grill:Beste Dibo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima. Warm, lekker, op tijd, vriendelijke bezorger.

Reactie van Hola Grill:Beste Stephan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd. De kip en aardappelschijfjes kunnen gekruider.

Reactie van Hola Grill:Beste R, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Michelle, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en maaltijd beide uitstekend!

Reactie van Hola Grill:Beste Bjorn, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, warm, lekker: helemaal prima dus.

Reactie van Hola Grill:Beste Stephan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker eten, bestellen hier zeker vaker

Reactie van Hola Grill:Beste Bert, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker,maar helaas nu al 4 keer gehad dat de bestelling niet klopt

Reactie van Hola Grill:Het spijt ons dat te horen, als het nog een keer mocht gebeuren mag u ons gelijk bellen en dan zorgen wij voor een oplossing.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Michiel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en snel. Super lieve mensen! Toppers

Reactie van Hola Grill:Beste Roanne, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en warm. Lekkerste pizza van Enschede zeker een aanrader.

Reactie van Hola Grill:Beste Najo, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm, snel. Helemaal prima.

Reactie van Hola Grill:Beste Stephan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza

Reactie van Hola Grill:Beste Anostosio, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer héérlijk goede service

Reactie van Hola Grill:Beste Maikel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd HEERLIJK gegeten! Snelle bezorging!

Reactie van Hola Grill:Beste Enssi, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super service! Snel, goed verpakt en lekker warm nog. Nog gratis drinken er bij gekregen als kadootje, helemaal top! Hier bestellen we zeker vaker.

Reactie van Hola Grill:Beste Larissa, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima. Was er heel snel. En was lekker.

Reactie van Hola Grill:Beste Stephan, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste MST, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Reactie van Hola Grill:Beste Wouter, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer héérlijk top

Reactie van Hola Grill:Beste Maikel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten! En lekker snel bezorgd! Tot de volgende keer!!

Reactie van Hola Grill:Beste Schopper, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd!

Reactie van Hola Grill:Beste Anja, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanwinst voor Enschede!!

Reactie van Hola Grill:Dank u wel. We zijn ook snel te vinden via Lekkereten.nl

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snel bezorgd!

Reactie van Hola Grill:Beste Eddy, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij miste heel wat kip stukjes 7 stuks maar die werden wel na bezorgd en op een pizza zijn ze vergeten om de döner er op te doen en daar zou ik een tegoed code voor krijgen maar niet ontvangen.

Reactie van Hola Grill:Beste Miriam, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Hola Grill:Beste Albertine, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Wouter, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Michiel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Lekker!! Snel & Goede kwaliteit, Dikke so naar jullie.

Reactie van Hola Grill:Beste Emilio, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Ankido, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed.

Reactie van Hola Grill:Beste Achterhuis, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk snelle service

Reactie van Hola Grill:Beste Maikel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hola Grill:Beste Wendy, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer prima en mooi op tijd geleverd. Shoarma zijn mooie fijne stukjes en niet van die hompen. Houden zo!!

Reactie van Hola Grill:Dank u wel. We zijn ook snel te vinden via Lekkereten.nl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top! Eten was goed warm. Echter, er zat bijna geen shoarma op de kapsalon. De pizza was erg slap (te kort gebakken?) en op de peper na zat er weinig smaak aan de pizza. De pepperoni leek eerder salami...

Reactie van Hola Grill:Beste Lisa, Het spijt ons dat te horen, als het nog een keer mocht gebeuren mag u ons gelijk bellen en dan zorgen wij voor een oplossing.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk eten snelle service ga zeker vaker bestellen top

Reactie van Hola Grill:Beste Maikel, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekker vers allemaal..

Reactie van Hola Grill:Beste Andy, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit ondanks de drukte!! Shoarma mooi fijn gesneden en de pizza Hola (met patat) is een hit bij de kinderen.

Reactie van Hola Grill:Beste Anja, Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling.